top of page
Premium A26I2130_edited_edited_edited.jpg
Om Poteteamet
Certificeret og evidensbaseret

Min mission

At hjælpe engagerede hundeejere med at træne deres hunde. Jeg hjælper dem ud af forvirringen og de mange spørgsmål i hvalpe- og unghundetiden og rådgiver ejere i retning mod mere balanceret liv med deres “adfærdshunde”

Om Mig

Mit navn er Amanda Guldbæk Hansen  og jeg er stifter og ejer af Poteteamet - Forskningsbaseret hundetræning med forståelse og empati.

Jeg er uddannet VSA-Certified Dog Trainer’ (VSA-CDT) på VS-Academiet i USA, Atlanta, Georgia. Uddannelsen tager 1 år, og er science-, evidens- og forskningsbaseret samt bygger på udelukkende brug af postive træningsmetoder. Desuden er jeg over halvvejs på Hund og Trænings adfærdsrådgiveruddannelse.

Ud over at være hundeelsker og hundetræner, bor jeg til dagligt med min kæreste Mark, og min hund Charlie. Charlie er en herlig golden retriever, et vaske ægte energibundt, der altid er klar på løjer, og det er også ham, der går igen på størstedelen af alt materiale både her, og på andre sociale platforme. 


Før vi fik Charlie, havde vi den dejligste blanding Theo. Ham mistede vi desværre til sygdom, da han var blot 1 år gammel. Han var min inspiration til at springe ud i hundetrænerverden, og vil altid være min ledestjerne. Han får, med den største naturlighed, også lov, til at pryde på mine platforme. 

Om Poteteamet

Al hundetræning og omgang med hunde er hos Poteteamet bygget på postive, belønningsbaserede træningsmetoder, og tager afstand fra brugen af straf, tvang og intimidation. 

Hos Poteteamet ved vi, at hver enkelt hund er forskellig. Derfor tilbyder vi en bred vifte af forskellige træningsmuligheder, så der også er noget, der passer præcis til din firbenede ven. 

I træningen, er der fokus på kommunikation mellem hund og menneske, således indlæring og træning bliver en fornøjelse for alle. 

Amanda.PNG
Amanda & Charlie
image.png
bottom of page